Werkwijze

We zijn actief in 6 regio's. Elke maand komen arbeidsmarktprofessionals van aangesloten organisaties bijeen.  Deze professionals hebben een HR achtergrond. Denk hierbij aan: HR-medewerkers, mobiliteitsadviseurs, case managers, 2e spoorbegeleiders, recruiters en arbeidsmarktmakelaars. 

Het doel 

Ons doel is om samen te werken aan een duurzame en circulaire arbeidsmarkt waarin onze medewerkers in veiligheid en vertrouwen kunnen bewegen in hun loopbaan. 

Match to Work draagt zorg voor ondersteuning bij in- door en uitstroom en het ontwikkelen van personeel. 

Manier waarop  

We matchen door middel van het persoonlijk netwerk. We bieden onze medewerkers de kans om persoonlijk te pitchen. We denken met de kandidaten mee en geven hen cadeautjes in de vorm van tips, leads en adviezen. We delen vraag en aanbod met elkaar door middel van twee flipovers en post-its. 

Als organisaties creëren we samen werkervaringsplekken waar onze kandidaten kunnen re-integreren of stage kunnen lopen. Ook creëren we oriëntatie en/of kennismakingsgesprekken.

Kort, krachtig en snel.

Tot slot

Deelnemen kan kosteloos. We zijn samen het succes van het dit netwerk. We komen brengen en halen Op deze manier draagt iedereen zijn of haar steentje bij. We denken en doen positief mee. Zo zorgen we ervoor dat de energie blijft stromen.