Voorlichtingsmiddag
onderwijs pro

Wil je jouw jarenlange werkervaring omzetten in een erkende kwalificatie? Met de Flexibele Leerroute van Onderwijs Pro kan je gericht je mbo-/hbo-diploma of vakbekwaamheidsbewijs halen tijdens je werk! Op 20 maart a.s. houdt Onderwijs Pro een voorlichtingsmiddag. 

Onderwijs pro

Match to Work en Onderwijs Pro hebben de handen in een geslagen en gaan in 2020 samenwerken. Trots op deze samenwerking waarin we met elkaar ervoor zorgen dat mensen een leven lang leren en ontwikkelen. 

Werkfestival

Bij deze attendeert Liesbeth Kramer jullie op een ontzettend leuk en mooi gratis event aanstaande donderdag 31 oktober. Het Grootste Werkfestival! Je kunt je nu nog gratis opgeven en aanmelden voor ontzettend interessante kennissessies of heerlijk netwerken op het innovatieplein. Ik ben er in elk geval ook! Leuk als je komt! Volg even onderstaande link ;-) Tot dan!

 

https://hetgrootstewerkfestival.nl/

De Circulaire Arbeidsmarkt.  Ik was aan het googelen vanochtend. Alles in mij voelt dat ik - we Match to Work - hiermee aan het werk zijn. Ik kwam het volgende artikel tegen en dit wil ik met jullie delen. Mooie zaterdagochtend kost :) Ter inspiratie. Mee doen kan, participeer in ons netwerk Match to Work. Samen werken aan een duurzame en circulaire arbeidsmarkt. Dat is dé oplossing voor de veranderingen die de huidige arbeidsmarkt. 

https://www.brunel.nl/nl-nl/blogs/2016/07/circulaire-arbeidsmark

Mijn droom verwezenlijken met Match to work! 


Lees hierover meer en als je mee wilt doen om deze droom te verwezenlijken neem dan vooral en gerust contact op met ons. 


Match to Work neemt deel aan de SDG Businessdagen op 27 en 28 november dankzij haar nieuwe partner Rene Vollenbroek

Joehooee!! Wat ben ik toch een onwijs blij en dankbaar mens. Hoe gaaf is om te mogen ontvangen vanuit vertrouwen. Vanuit gedeelde missies en passies. Wat je geeft krijg je terug!

Verhaal achter het partnership met Rijnland Media...


Nieuwe SDG Businessdagen over Duurzame Ontwikkelingsdoelen 

Op 27 en 28 november 2019 worden voor het eerst in Nederland de SDG Businessdagen georganiseerd. Het thema is "Duurzame Ontwikkelingsdoelen in de praktijk". De beurs in de evenementenhal Breepark van Breda is een initiatief van SDG Events in samenwerking met ZPRESS Media Groep. 

november de maand van de mobiliteit Zuid Holland

"Corporaties in beweging is een regionaal samenwerkingsverband, waarin inmiddels 21 corporaties uit de regio Rotterdam-Haaglanden participeren. 

Doel van dit initiatief is een bijdrage te leveren aan de duurzame inzetbaarheid van de corporatiemedewerkers door het organiseren van trainingen, workshops, en het geven van (loopbaan)coaching.

Verhaal achter het partnership tussen I-SEC Nederland en Match to Work...

Met trots wil ik jullie voorstellen aan onze eerste officiële partner. I-SEC Nederland Luchthavenbeveiliging Schiphol.
I-SEC Nederland B.V. Luchthavenbeveiliging Schiphol.

Stef Bos
Samen staan we sterk. Hij zong het al. 
Samen staan we Sterk 
https://www.youtube.com/watch?v=-OqX4xDjZlE 

Interview BNR Uitwisselen Personeel

Week van de Loopbaan van 16 t/m 21 september 2019