Masterclass netwerken

Netwerken werkt echt!

Succesvol netwerken is een must

Ons werk en daarmee de arbeidsmarkt verandert snel onder invloed van o.a. flexibilisering en technologie. De invloed op bedrijven en organisaties is groot. Uitdagingen als: hoe binden we de goede mensen aan ons, hoe behouden we kennis of op welke manier krijgen we mensen met de juiste kwaliteiten en vaardigheden, zijn aan de orde van de dag. Uitdagingen waar je als werkgever of manager binnen de grenzen van jouw eigen organisatie de oplossingen niet of nauwelijks kunt vinden. Steeds vaker worden de oplossingen gevonden in netwerksamenwerking. De kernvraag is: wat heb je nodig om succesvol te zijn in een netwerk?

masterclass netwerken arbeidsmarkt

Voor wie en inhoud

Masterclass netwerken bij Match To Work

Match to Work heeft daarom een Masterclass Netwerken ontwikkeld voor werkgevers, managers, HR-directeuren en andere leidinggevenden. Tijdens deze masterclass komt aan de orde wat het betekent voor een organisatie of een werkgever om te kiezen voor samenwerken in een netwerk, gericht op arbeidsmobiliteit. We gaan in op vragen die essentieel zijn voor een succesvolle samenwerking in netwerkverband:

Z
Wat zijn de consequenties voor eigen autonomie, het onderlinge vertrouwen en wat betekent nu actieve wederkerigheid in een netwerksamenwerking?
Z
Wat betekent deelname aan een netwerk bijvoorbeeld voor jouw HR-strategie of jouw arbeidsmobiliteit?

Vervolgens gaan we dieper in wat het betekent voor jouw medewerkers om als vertegenwoordiger in een netwerk te opereren. Wat hebben zij van jou nodig om volwaardig in een netwerk te kunnen samenwerken. De juiste kaders scheppen voor jouw medewerkers is essentieel en bepaalt mede het succes. Vaststellen welke acties je kunt gaan inzetten om successen te behalen in het netwerk.

De resultaten

Dit levert de masterclass jou op:

Z
Inzicht in wat het voor jou betekent om samen te werken in een netwerk;
Z

Betekenis geven aan kernbegrippen als autonomie, vertrouwen en actieve wederkerigheid;

Z

Inzicht in de eventuele consequenties voor jouw HR-strategie of arbeidsmobiliteit;

Z

Een uitstekende basis om met overtuiging deel te nemen aan het netwerk;

Z

Een duidelijk beeld wat de kaders zijn die u dient te realiseren voor jouw medewerkers;

Z
Concrete acties om succesvol te zijn in de netwerksamenwerking.

Samen aan de slag?

Vraag een vrijblijvende kennismaking aan of bekijk onze overige diensten.